Волонтерски тим

Од тренутка развијања идеје о формирању Волонтерског тима у нашој школи наишли смо на одушевљење колега, али и ученика, што нам је посебно значило. Како је прва година рада првенствено година експериментисања и тестирања функционисања оваквог начина рада старијих са млађим ученицима, на крају смо изабрали најспремније ученике волонтере.

Волонтери се истичу не само својим знањем, које их је квалификовало за обављање овог одговорног, али и забавног посла, него и другим вредностима, премда су спремни да своје слободно време поделе са другима. Ученици који су добили своје волонтере су им захвални на томе и веома лепо сарађују са њима.

У част новим другарствима која су проистекла из њиховог дружења и учења координатори овог тима, на челу са учитељицом Биљаном Грбовић, су направили пано у школском холу, како би и други ученици могли да увиде предности оваквог начина рада.

Надамо се да ће Волонтерски тим следеће године бити још богатији новим члановима, који ће заменити наше вредне осмаке, који су ове године били међу бројнијим ученицима у тиму, поред петака и седмака.

Comments are closed.