Дечија недеља 2019.

Као и претходних школских година кроз разноврсне активности ученика млађих разреда у нашој школи обележена је Дечија недеља, од 7.10. до 11.10.2019. године.

Недељу смо започели посетом огранку Градске библиотеке ,,Петар Кочић,, у Ветернику. Библиотеку су посетили ученици трећег разреда са својим учитељицама Олинком Мацановић, Слађаном Путић и Драганом Милићевић, као и библиотекарком наше школе Мајом Поштин. У библиотеци су ученици добили информације о упису, упознали се са библиотечким фондом, разговарали о књигама које су прочитали, те забавили се читањем сликовница, књига и часописа намењених њиховом узрасту.

Дечаци другог, трећег и четвртог разреда одмерили су снаге у турниру у међуодељењском фудбалу. Реализацију турнира у трећем разреду помогла је наставница физичког васпитања Војка Торбица. Најбољи пласман остварили су ученици III3 одељења.

Девојчице трећег разреда су се такмичиле у игри ,,Између две ватре“.

Ученици трећег разреда су се на часу одељењског старешине дружили уз песму, музику и друштвене игре.

„Ја имам таленат“ је активност која је ученицима првог и другог разреда посебно била занимљива, јер су показивали једни другима како глуме, рецитују, певају и играју.

Сви ученици од првог до четвртог разреда кредама у боји осликавали су стазе у школском дворишту.

Обележавање Дечије недеље протекло је без проблема, уз много игре, песме и осмеха.

Тим за сарадњу са Дечијим савезом

Више фотографија погледајте ОВДЕ.

Comments are closed.