Активности ученика млађих разреда у оквиру обележавања Дечије недеље

И ове школске године у првој недељи октобра, од 05.  до 09. у нашој школи обележена је Дечија недеља. Иако у измењеним околностима, спроведене су разноврсне активности ученика млађих разреда.

Недељу смо започели одељењски квизом који је организован и реализован у обе групе сваког одељења. Ученици су одговарајући на забавно осмишљена питања показали солидно знање из различитих области.

Своје ликовне способности сви ученици од првог до четвртог разреда имали су прилику да искажу осликавајући кредама у боји стазе у школском дворишту.

Учешће на ликовном и литерарном конкурсу ,, Мисли ми лете,, је активност која је ученицима другог, трећег и четвртог разреда посебно била занимљива. Урадили су  велики број ликовних и литерарних радова, а најусешнији су послати на  наградни конкурс који је расписала Народна библиотека ,,Радоје Домановић “  из Лесковца.

Средином недеље су ученици уживали у представи ,, Добро дрво, Веца и деца “, коју су  одгледали у више група, поштујући све  препоручене епидемиолошке мере .

Недеља је завршена одељењски играма.

Иако је реализовано у отежаним околностима, o

бележавање Дечије недеље је протекло без проблема, уз  забаву, уживање, игру и много смеха.

Comments are closed.