ЕКО МАСКЕНБАЛ

Међународни Дан планете Земље – 22. април – биће обележен широм света различитим манифестацијама у циљу скретања пажње грађанима на значај очувања природе и спречавања негативних последица по животну средину.

Дана, 22. априла 2016. године у школи ћемо обележити Дан планете Земље. Најмлађи ученици наше школе у сарадњи са ДУ „Рода“ из Ветерника учествоваће на Еко-маскенбалу. Предлажемо да дођете и погледате наше мале екологе. Маскенбал ће почети у 11 часова испред школе. Маске које ће деца носити имају задатак да нас подсете на значај природе и наш допринос у њеном очувању.

Уколико сте учесник и још се нисте одлучили какву маску ћете израдити и представити, имамо неколико идеја. Цртеж на лицу или маске од рециклаже, или неки озбиљан костим у коме ћете представити неку биљку… На вама је да се одлучите.

crtez na licu 1 - Copy crtez na licu D-070821-Irvas-prodaja-new86 D--100801-kukuruz-prodaja-new D-100804-Jabuka-prodaja-new cardboard-mask-animals

Ове животињске маске лако се праве од материјала које већ имате у кући – картона и комадића текстила.

За ове маске од картона постоји десет различитих модела, а упутства за прављење са шаблонима налазе се на сајту: The House That Lars Built

Comments are closed.