Дан школе 2015

Приредба поводом Дана школе је одржана данас, 27.10.2015. године.

Приредбу је организовао Тим за спортске и културне активности, а наши гости су имали прилику да погледају представу под називом „И девојчице играју фудбал“ ауторке Ђурђе Хорват. Тематика овог драмског комада је поучна и актуелна јер се бави проблемом родне равноправности.

Ученици од првог до осмог разреда су заједно припремали овај драмски комад, чиме су доказали да године не представљају проблем у заједничком раду и комуникацији. Ученици четвртог и осмог разреда, који су уједно и чланови драмске секције, нашли су се у улогама фудбалера и фудбалерки, ритмичка секција првог и другог разреда је покренула публику својом завршном тачком, док су талентовани хористи и музичари од другог до осмог разреда имали улогу музичк0-вокалне пратње. Ученици који похађају наставу из предмета Цртање, сликање и вајање су заједно са својом наставницом украсили школу и осмислили сценографију.

Осим вредних и талентованих ученика приредба је била резултат тимске сарадње и наставница које су изабрале текст и осмислиле начин реализације, а то су: Сања Кнежевић, Мина Чанковић Врбашки, Јована Чајић, Јелена Радоички, Марија Драчански, Душка Атанацков, Биљана Грбовић и Ана Коматина.

Тим за спортске и културне активности

Погледајте више слика

Comments are closed.